webshop Design

Hoe kan een goede webshop jouw bedrijf helpen groeien? NiQ Design bouwt samen met jou de ideale webshop.

Waarom een Webshop?

Een goede webshop is een toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf. Maar waar helpt een webshop mijn bedrijf mee? 

1. Meer klanten

Een goede webshop verhoogt je zichtbaarheid. Zowel op lokaal als online. De webshop is een extra verkoopkanaal, die jouw onderneming helpt om meer klanten te generen. Een webshop is 24 uur per dag bereikbaar en bied gemakkelijk toegang tot jouw assortiment.

2. Voorraadbeheer

Wellicht heb je jouw oog laten vallen op een fraaie nieuwe productlijn, maar ontbreekt de ruimte om al die artikelen in je fysieke winkel uit te stallen. Of wellicht wil je eerst uitproberen of die nieuwe producten wel aanslaan. In zo’n geval biedt een webshop uitkomst op de webwinkel kun je producten toevoegen voordat je ze in de fysieke zaak zet. Dit geeft je de kans om het assortiment snel en zonder het maken van extra kosten uit te breiden. Daarnaast heb je een duidelijk overzicht hoeveel voorraad jij op dit moment nog hebt.

3. Klantenbestand

Een webshop stelt je in staat om snel en betrekkelijk eenvoudig waardevolle data te verzamelen. Wie zijn mijn klanten? Welke pagina’s en producten genereren hoge conversiecijfers? Waar en wanneer haken klanten af? Welke producten zijn de toppers binnen het assortiment? Al die informatie kun je gebruiken voor het verder optimaliseren van je dienstverlening, fysieke winkel, webshop en assortiment.

Wat kost een webshop?

Bij NiQ Design streven wij er naar om aan alle wensen en behoeften te voldoen van jouw bedrijf. Ieder bedrijf is anders en heeft een ander soort webshop nodig. De mogelijkheden voor een webshop zijn eindeloos bij NiQ Design. Daarom variëren de kosten van een webshop tussen de €750 en €3500 exclusief btw. De kosten zijn afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de website.

1. Geen onverwachte kosten

Voor dat wij gaan beginnen met jouw webshop, gaan we met jou in gesprek over de mogelijkheden van jouw website. Tijdens dit gesprek word er gekeken naar de mogelijkheden die het beste zijn voor jouw bedrijf. Afhankelijk van jouw wensen en budget stellen wij een vrijblijvende offerte op. Je betaald dus een vaste prijs en niet per aantal werk uren. Hierdoor kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

2. Waar voor uw geld

Bij NiQ design streven wij naar 100% klanttevredenheid. Dit betekend dan ook dat de klant 100% tevreden moet zijn met de webshop. Bent u nog niet helemaal blij met uw nieuwe design of functies? Wij zorgen er kosteloos voor dat dit word aangepakt tot dat u tevreden bent.

Hoe maken we jouw webshop?

Om tot een compleet en tevreden eindresultaat te komen, doorlopen we verschillende fases om jouw ideale website te creëren.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6

zij lieten al een webshop bouwen

image1 9
image1 8

MAKE A BEAUTIFUL webshop

Zorg voor meer bezoekers en bouw samen met ons jouw ideale website

Contact

© Copyright 2021 NiQ Design | KVK: 81025106

Beheer zelf je webshop

1470399715 E Commerce

Voeg producten toe

Voeg zelf of samen met ons producten toe aan de webshop. De webshop beheert automatisch voor jou de voorraad.

1470399662 Marketing

Analyseer gegevens

Bekijken hoeveel bestellingen er zijn gedaan, hoeveel artikelen zijn verkocht, wat de omzet is per maand, en nog veel meer.

1470399656 Branding

Pas zelf teksten aan

Is er iets veranderd of wil je iets veranderen? pas zelf makkelijk teksten aan op je webshop.

1470399667 Newsletter

Automatische mail

Ontvang automatisch een mail wanneer er een bestelling is geplaatst of verstuur automatische mails naar klanten.

1470399614 Social Media

Beheer reviews

krijg de mogelijkheid om reviews te accepteren of weigeren. Tevens kun je zelf reageren op reviews mocht dit nodig zijn.

1470399674 App Development

Mobiel vriendelijk

Beheer je webshop vanaf je eigen mobiel. Bekijk en beheer bestellingen, analyseer gegevens en kom in contact met klanten

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met ons op WhatsApp of stuur een mail naar info@niqdesign.nl

×