Website Design

Hoe kan een goede website jouw bedrijf helpen groeien? NiQ Design bouwt samen met jou de ideale website.

Waarom een Website?

Een goede website voor jouw bedrijf is erg belangrijk tegenwoordig. Maar waarom is een goede website zo belangrijk? 

1. Zichtbaarheid

Een website is het eerste waar klanten naar toe gaan om informatie te vinden of te kijken waar jouw bedrijf om draait. Je website is als het ware je visitekaartje van je bedrijf. Ondanks dat Social media kanalen ook erg belangrijk zijn, jouw website is de basis van alles. Een goed uitziende website zorgt voor vertrouwen bij de klanten. Daarnaast blijft een website beter in het geheugen van de klant wanneer deze er goed uitziet en goed functioneert.

2. Mensen bereiken

Moeite met vinden van nieuwe klanten? Een goede website kan hier bij helpen. Google geeft namelijk voorrang aan websites die goed gebouwd zijn. Een website die goed gevonden wordt, zorgt ervoor dat meer mensen jouw website zien. En hopelijk levert dit meer klanten op.

3. Resultaten

De belangrijkste reden voor een goede website is om de resultaten van jouw bedrijf te verbeteren. Een goede website kan helpen om verschillende resultaten te verbeteren. Een website kan er voor zorgen dat de omzet van jouw bedrijf wordt verhoogd. Tevens kan een website bepaalde taken van jouw bedrijf overnemen waardoor er meer tijd over blijft voor andere zaken. Je weet wat ze zeggen: Tijd = Geld. Ook kun je met de website gemakkelijk je verkeer bekijken. Je kan zien waar nou daadwerkelijk je klanten vandaan komen, deze gegevens zijn belangrijk om de juiste doelgroep aan te spreken.

Wat kost een website?

Bij NiQ Design streven wij er naar om aan alle wensen en behoeften te voldoen van jouw bedrijf. Ieder bedrijf is anders en heeft een ander soort website nodig. De mogelijkheden voor een website zijn eindeloos bij NiQ Design. Daarom variëren de kosten van een website tussen de €500 en €3000 exclusief btw. De kosten zijn afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de website.

1. Geen onverwachte kosten

Voor dat wij gaan beginnen met jouw website, gaan we met jou in gesprek over de mogelijkheden van jouw website. Tijdens dit gesprek word er gekeken naar de mogelijkheden die het beste zijn voor jouw bedrijf. Afhankelijk van jouw wensen en budget stellen wij een vrijblijvende offerte op. Je betaald dus een vaste prijs en niet per aantal werk uren. Hierdoor kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

2. Waar voor uw geld

Bij NiQ design streven wij naar 100% klanttevredenheid. Dit betekend dan ook dat de klant 100% tevreden moet zijn met de website. Bent u nog niet helemaal blij met uw nieuwe design of functies? Wij zorgen er kosteloos voor dat dit word aangepakt tot dat u tevreden bent.

Hoe maken we jouw website?

Om tot een compleet en tevreden eindresultaat te komen, doorlopen we verschillende fases om jouw ideale website te creëren.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5

zij lieten al een website bouwen

image1 6
image1 7

MAKE A BEAUTIFUL website

Zorg voor meer bezoekers en bouw samen met ons jouw ideale website

Contact

© Copyright 2021 NiQ Design | KVK: 81025106

×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met ons op WhatsApp of stuur een mail naar info@niqdesign.nl

×